Пухкі, рум’яні, ніжні – такими сирниками пишається кожна господиня. Але що робити, якщо ніяк не вдається побалувати домашніх саме такими смачними сирниками «як у бабусі» або здивувати гостей знаменитим львівським сирником? Не засмучуйтесь! На сайті https://lasunka.com/ можна знайти рецепт будь-яких сирників: з манкою, кукурудзяними пластівцями, апельсиновою цедрою і родзинками, класичних.
Найсмачніші сирники
Хочете навчитися готувати малокалорійні дієтичні, ситні і смачні або незвичайні сирники, які з успіхом замінять вишуканий десерт? Краще не експериментувати самостійно, а використовувати перевірений рецепт сирників, який ніколи не підведе. Існує багато варіантів приготування цієї страви: львівський сирник-запіканка, «Пломбірка» з м’яким морозивом, класичні, дієтичні сирники. Використовуйте різні рецепти з сайту https://lasunka.com/, щоб весь час радувати близьких і друзів смачними і різноманітними десертами!
Секрети бабусь і професійних кулінарів
Існують хитрощі, які допоможуть кожній господині «подружитися» з цією смачною і корисною стравою:
- не лінуйтеся перетирати сир через сито. Це змінює його консистенцію і робить готову страву пишною, м’якою, ніжною;
- не забивайте сирну масу великою кількістю борошна. Досить покласти буквально кілька столових ложок в тісто, а потім обваляти сформовані коржі в борошні. Сирники при смаженні покриються апетитною рум’яною скоринкою;
- не кладіть у сирне тісто багато цукру – маса стане рідкою, буде розпливатися на сковорідці. Краще полийте готову страву згущеним молоком, шоколадним топінгом або фруктовим сиропом;
- блюдо буде більш ароматним, якщо додати в тісто цедру лимона або апельсина, родзинки, ванілін, курагу;
- десерт буде низькокалорійним і дієтичним, якщо частину борошна замінити вівсяними або кукурудзяними пластівцями. Також можна використовувати замість борошна манну крупу.
На сковороді і в духовці
У класичному варіанті блюдо готується на сковороді. Але якщо ви хочете зробити його більш дієтичним, то можна сформувати кульки або коржики, викласти їх на деко і запекти в духовці.
Другий варіант приготування – це знаменита сирна запіканка, яку придумали львівські кулінари. Запечіть десерт в силіконової або скляній формі, залиште його охолоджуватися, а потім покрийте товстим шаром шоколадної глазурі.
Смакота дуже сподобається всім ласунчикам!