Суші від KILOGRAMM SUSHI PROJECT — це смачно та безпечно

Традиційні страви японської кухні зараз можна знайти практично всюди. Суші, роли та сашимі дуже популярні. Вони приваблюють своїм незвичайним смаком, естетичним виглядом і дарують особливу атмосферу східної екзотики. Рецепти суші передбачають використання риби та інших морепродуктів у майже сирому вигляді. Через це деякі люди вважають ці страви небезпечними для організму. Так це чи ні?

Раніше, коли не було відповідного обладнання для кухні, вони дійсно могли заподіяти певну шкоду. У сучасному світі існують технології, завдяки яким у продуктах знищуються будь-які шкідливі бактерії, вони можуть довше зберігати свою свіжість. Процес приготування сьогодні також змінився — за умови застосування новітнього обладнання страви створюються максимально швидко та безпечно. KILOGRAMM SUSHI PROJECT використовує останні розробки кухонного оснащення, що забезпечує неперевершений смак японських страв, їх повну безпеку для організму швидке, зручне та якісне обслуговування.

Надійні постачальники, сучасні методи транспортування сировини

Ми обираємо лише перевірених постачальників з досвідом у своїй справі та бездоганною репутацією. Адже більша частина необхідних продуктів завозиться з інших країн, іноді дуже далеких. Спеціалісти КІЛОГРАМ СУШІ ПРОЖЕКТ для виготовлення суші обирають сировину з найкращими показниками свіжості та смаку. Вони слідкують, щоб під час її перевезення застосовувались сучасні методи транспортування. Для риби та морських дарів це шокова заморозка, яка дає змогу не тільки запобігає псуванню, але й знищує шкідливі бактерії. Рис для суші, овочі, фрукти та інші продукти доставляються з дотриманням потрібного температурного режиму і рівню вологості.

Нове технологічне оснащення кухні KILOGRAMM SUSHI PROJECT

Для зберігання сировини компанія встановила найсучасніше обладнання: потужні морозильні камери, холодильні шафи, особливі бокси для овочів, відкриті стелажі, спеціальні полиці та інше. Приготування їжі відбувається також з застосуванням новітніх технологій. Рис на суші промивається у відповідному посуді, виготовленому з безпечного нержавіючого металу. Далі відварюється у рисоварці, що забезпечує ідеальний рівень готовності. Збереження температури і потрібного ступеню вологості вже готового рису можливе завдяки застосуванню сучасних приладів. Точність дотримання суші рецептів забезпечують електронні ваги.

Для обробки риби та морепродуктів майстри КІЛОГРАМ СУШІ ПРОЖЕКТ використовують вдосконалені зручні щипці та рибочистки. Приготування відбувається на холодильних столах. Це дозволяє підтримувати відповідну температуру сировини максимально довго для запобігання її псуванню. Для приготування японських традиційних страв дуже важливі ножі. Для риби використовуються загострені по-особливому ножі з якісної нержавіючої сталі.

Для суші, ролів та іншої їжі необхідно охайно та естетично нарізати овочі у великій кількості.Для цього майстри компанії застосовують останні моделі овочерізок.

Працівники компанії завжди дотримуються усіх норм безпеки. Але сучасні реалії потребують їх посилення. Тому наш персонал носить захисні маски та одноразові рукавички, які вчасно змінюються. Все устаткування регулярно дезинфікується.

У KILOGRAMM SUSHI PROJECT можна замовити доставку суші. Кур’єр привезе улюблену страву максимально швидко та у належному стані. Для цього використовуються спеціальні тверді термосумки. Замовити суші онлайн можна на нашому сайті або за телефоном.