Refresh

This website mycity.mk.ua/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Доставка їжі у Львові

Хоча харчова промисловість зростає з кожним роком, замовлення їжі через Інтернет стрімко стає популярним. Доставка їжі у Львові – це послуга, яку надають представлені тут кур’єрські служби. Великий попит вона отримала через пандемію COVID-19.

Нещодавно улюблені заклади міста закрилися на карантин, і у клієнтів більше не було можливості поласувати смачними стравами. Так і виник сектор онлайн-доставки їжі та страв на винос, який щороку зростає як мінімум на 20%. Вже одне це – досить вагома причина, через яку більшість закладів громадського харчування у місті використовує таку можливість. Але є ще кілька приводів.

Чому з’явилося так багато служб доставки?

Причин тому кілька. Ось головні з них:

  1. Збільшення рентабельності інвестицій. Додавання онлайн-доставки їжі до послуг ресторану створює нову лінію продажів. Поряд із традиційним продажем у ресторані його власник також продає страви в Інтернеті, збільшуючи загальний дохід бізнесу. Надаючи онлайн-доставку, ресторани та кафе інвестують у добрі стосунки з клієнтами. Отже, вкладення встановлення міцних відносин із клієнтами зміцнюються з допомогою онлайн-доставки.
  2. Присутність в Інтернеті. Зрозуміло, що розміщення бізнесу на платформах доставки збільшує видимість в Інтернеті. Клієнти зможуть познайомитися з брендом на цих платформах на додаток до власного веб-сайту ресторану. Кафе та ресторани міста розміщують на своїх веб-сайтах та в профілях у соціальних мережах привабливі фотографії зони відпочинку, кухні, інтер’єру закладу тощо. Додавання персоналізованих нотаток і купонів зі знижками робить ресторан для онлайн-клієнтів найбільш привабливим серед конкурентів.
  3. Залучення більшої кількості клієнтів. Онлайн-доставка дозволяє дістатися до тих клієнтів, які не живуть поблизу або не мають часу відвідати заклад. Надання їм можливості замовляти їжу через Інтернет розширює коло потенційних клієнтів. Крім того, клієнти, які раніше не чули про новий заклад, тепер можуть замовляти їжу онлайн. Для власників закладів це чудова можливість отримати більшу пізнаваність.
  4. В ногу з часом. Робити це легко, якщо ви пропонуєте послуги з доставки їжі через Інтернет. Сучасні люди не уявляють свого життя без Інтернету, користуючись ним по роботі та у вільний час. Ви можете легко керувати своїм онлайн-меню, тестувати та додавати нові страви. Все, що потрібно – це кілька кліків!

Використання послуги доставки їжі у Львові дає закладам громадського харчування можливість дослідити нові території, щоб вивчити смакові уподобання клієнтів та подивитися, чи хочуть вони скуштувати й інші типи страв.

Онлайн-замовлення автоматизує потік усіх замовлень у ресторані. У співробітників буде більше часу для управління закладом, оскільки вони не витрачатимуть його на те, щоб брати слухавку або перевіряти веб-сайт. Послуги доставки та їжі на винос спрощують процеси замовлення та ведення обліку, ручну роботу персоналу, що особливо корисно у напружені часи роботи.

Використання онлайн-доставки їжі як частини роботи закладу дає багато переваг, включаючи підвищену пізнаваність страв та самого ресторану, можливість експериментувати з новими меню й розширювати послуги. Зрештою, це призводить до зростання доходів, роблячи ресторанний бізнес успішнішим.